Дорогі наші студенти!
Адміністрація коледжу, студентський профспілковий комітет, студентська рада сердечно вітає вас з міжнародним Днем студента!

День студента – це свято, що асоціюється з молодістю та веселощами. В цей день студенти веселяться на повну силу, забувши про майбутню сесію, заліки та хвости. Без уваги не залишаються ні клуби, ні дискотеки, ні навіть посиденьки в гуртожитку.
Від щирого серця вітаємо всіх студентів нашого коледжу з цим святом. Залишайтесь такими ж сильними і цілеспрямованими, творіть і споглядайте. Будьте «втемі» і не втрачайте можливостей. Пам’ятайте, що кожен день, кожну хвилину ви навчаєтесь, де б ви не були і щоб ви не робили – ми всі студенти в цьому житті. Здобуваючи нові знання, ми стаємо розумнішими, духовно багатшими. Висувайте перед собою досяжну мету і добивайтесь свого – це кредо сучасного студента.
Бажаємо вам добра, миру, неодмінних успіхів в навчанні, гармонійного та фізичного розвитку. Віримо, що ті знання, те живе спілкування з наставниками, закладе той фундамент на основі якого ви будете з впевненістю будувати ваше життя. Зі святом вас, дорогі наші студенти!

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×