13 березня 2012 року в Рогатинському державному аграрному коледжі відбувся конкурс читців німецької поезії. До участі в ньому долучилися студенти 1-3 курсів відділень «Ветеринарна медицина», «Виробництво і переробка продукції тваринництва» та «Зберігання, консервування та переробка м’яса», які виявляють жвавий інтерес до вивчення німецької мови, культурної спадщини та літератури німецькомовних країн. 

         Увазі  журі  були запропоновані  вірші Г. Гейне, Й.В. Гете, Й.Ф. Шиллера та Р.М. Рільке. Студенти успішно впоралися з цим завданням, продемонструвавши не тільки навички вільного володіння мовою, а й уміння майстерно декламувати вірші.

         За результатами конкурсу переможцем стала Надія Мартинів, студентка групи Т-21, котра продекламувала уривок з «Фауста» Й.В. Гете  «Osterspaziergang».

         Друге місце розділили Христина Мельник (група Т-21) та Василь Михалейко (група В-22), а третє посіли Надія Ментус (група Тв-21) та Марія Матрофайло (група Т-21).

         Членами журі відзначено неабиякі поетичні здібності конкурсантів та високо оцінено підхід до виконуваних творів.

         Наприкінці викладачі подякували конкурсантам за активну участь, побажали їм успіхів у навчанні та наголосили на необхідності проведення таких заходів і надалі.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×