1 вересня 2012 року у Рогатинському державному аграрному коледжі пролунав перший дзвоник. Це свято в коледжі відзначають особливо святково та  урочисто. Майже всі студенти та працівники коледжу  прийшли на свято у вишиванках.

 

 Із світлим всенародним святом  – Днем знань – всіх студентів, батьків, працівників коледжу та гостей свята  привітав директор коледжу  Тринів Ігор Васильович. В своєму вітальному слові він наголосив, що цей радісний і урочистий день ми завжди пов’язуємо із новими надіями, з вірою в те, що наше молоде покоління, збагачене знаннями, житиме повноцінним творчим життям у щасті і достатку.

 

До привітального слова долучилися почесні гості свята:  Тетяна Ішанова –  заступник директора  департаменту тваринництва Міністерства аграрної політики та продовольства України, Ірина Кобута  – заступник голови райдержадміністрації,  Володимир Гусак  – міський голова,  які  привітали всіх причетних до цього свята, а також вручили грамоти, подяки та цінні подарунки студентам та викладачам коледжу.

На добрі справи  поблагословив всіх присутніх  отець  Дмитро Бігун, декан УГКЦ, настоятель церкви  Різдва Пресвятої Богородиці.

 На урочистій лінійці особливі слова пролунали на адресу тих, хто вперше переступив поріг навчального закладу, до першокурсників. В цей день  вони поповнили  дружну студентську сім’ю Рогатинського державного аграрного коледжу, яка має славні традиції та вагомі здобутки. Із словом – відповіддю витупили першокурсники, які подякували за теплі слова, щирі побажання та запевнили всіх присутніх, що будуть гідними студентами коледжу, зберігатимуть та примножуватимуть його добрі традиції.

 

Почесні гості свята та батьки студентів відвідали навчальні  аудиторії, де взяли участь у проведенні першого заняття «Здорова молодь – здорова нація».

Навчальний рік стартував успішно  і красиво.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×