Олімпіада з німецької мови

11 лютого 2014 року у Рогатинському державному аграрному коледжі відбулася олімпіада з німецької мови. В олімпіаді взяли участь студенти І-ІІІ курсів технологічного, ветеринарного та механічного відділень, які за час навчання в коледжі зуміли показати високий рівень знань з німецької мови.

Олімпіада складалася з трьох завдань:

Перше і друге завдання містили тексти для аудіювання і читання. Дані завдання передбачали перевірку рівня розуміння прочитаного чи прослуханого (завдання на вибір одного правильного твердження та завдання на визначення вірних варіантів із серії запропонованих питань до тексту).

Третє завдання містило тести закритої форми з вибором однієї правильної відповіді. Це завдання передбачало вибір правильної відповіді з чотирьох наведених, що вимагало високого рівня володіння як лексичними, так і граматичними компетенціями.

 

Олімпіада – це конкурс, у якому переможцями стають найсильніші, а інші учасники збагачуються новими знаннями і здобувають необхідний досвід. Згідно підсумкових результатів студентської олімпіади з німецької мови перемогу здобули:

1 місце                      Олійник Ірина (Т – 21)

2 місце                      Підцерковна Андріана (Т – 11)

3 місце                      Григорчин Мар’яна (Т – 11)

Організатори олімпіади від душі вітають переможців і бажають їм подальших успіхів та натхнення!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×