Понад 120 студентів та 11 колективів художньої самодіяльності коледжу звітували перед обласним журі про свої творчі здобутки в 2014 році. Очолив журі огляду-конкурсу «Тобі співаємо, Україно» заслужений працівник культури, директор обласного державного центру естетичного виховання Кузбит М.В.

Величаво і натхненно звучали у залі твори «Реве та стогне Дніпр широкий», «Боже, Великий, Єдиний» у виконанні народного хорового колективу «Опільські роси» під керівництвом Андрія Крупки.

Як завжди, вразив своїми постановками та їх виконанням народний танцювальний колектив «Юність Опілля» під керівництвом Людмили Мельник.

Колектив виконав чотири композиції: «Привітальна», «Аркан», «Опільський жартівливий» та «Буковинський весільний».

 

Члени журі одностайно високо оцінили виступ фольклорного гурту «Оберіг», ансамблів юнаків та дівчат, солістів, дуету, тріо та гурту «Калина» під керівництвом Омеляна Маховського.

До сліз зворушила глядачів, і членів журі літературно-хореографічна композиція «Обнімітесь, брати мої!», присвячена 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка. Авторами постановки є Людмила Мельник та Ольга Рибій.

Після творчого звіту голова журі Кузбит М.В. та директор коледжу

 І.В. Тринів подякували  студентам, художнім керівникам, викладачам за хорошу роботу.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×