Міжнародна  організація праці (МОП) оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці для того, щоб привернути увагу світової громадкості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення і просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці.

 І цього року, не вперше, у Рогатинському державному аграрному коледжі проходили заходи, присвячені Всесвітньому дню охорони праці.

 

  Інженером охорони коледжу О.І. Федоренком був розроблений план з підготовки та проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці в Україні під девізом «Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних речовин на виробництві». План затверджено директором коледжу І.В. Тринівим. Також був створений оргкомітет, до якого увійшли : заступник директора з навчальної роботи В.О. Вільчик, інженер з охорони праці        О.І. Федоренко, завідувачі відділень –  О.М. Баран, В.Р. Пазюк, М.С. Гладун ,      Р.С. Благий.  Викладачі дисципліни охорона праці та безпеки життєдіяльності Л.В. Білецька, І.В. Пазюк та Г.Б. Мельниченко провели конкурс «Кращий знавець охорони праці.» Переможцем конкурсу став :Роман Притика . Ярослав Пуш, Наталія Макогін та Олег Яцків зайняли друге місце. А Віталія Грицюшко та Михайло Балабанський третє місце. Директор коледжу І.В.Тринів нагородив переможців грамотами, а  переможець конкурсу, нагороджений цінним подарунком.

 

 

  Викладач  І.В. Пазюк офоромив куток,  присвячений  Всесвітньму дню охорони праці. А викладач Л.В.Білецька  організувала та провела технічно-тематичний семінар з охорони праці на тему «Безпека праці при використанні хімічних речовин в сільському господарстві». Коледж тісно співпрацює з Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Рогатинському районі, який представляє начальник відділення О.Ф. Рибак.

 

 

                   Інженер з охорони праці коледжу Олександр Федоренко

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×