Першого вересня 2014 року У Рогатинському державному аграрному коледжі відбулося урочисте відзначення свята Першого Дзвоника.

Розпочалося  святкове дійство запрошенням першокурсників влитися у лави студентів та учнів, пройшовши крізь «арку знань», що символізує надію і дороговказ.

Кожна добра справа починається з молитви.

Право підняти Державний Прапор України надано викладачу Олександру Івановичу Рутилу та студентці Тетяні Воробець.

Усю коледжну родину зі святом привітав директор коледжу заслужений працівник сільського господарства України, кандидат сільськогосподарських наук Ігор Васильович Тринів.

На урочистості завітали гості: Григорій Івасишин – заступник  директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, голова Рогатинської РДА Володимир Паньківський, голова районної ради Володимир Штогрин, міський голова Володимир Гусак.

Відбулася посвята першокурсників у студенти та учні коледжу. Присягу першокурсника виголошувала Тетяна Борей. Висловлюючи волю усіх новачків, відпустила у небесну блакить 23 синьо-жовті кульки із сподіваннями на щасливе майбутнє молодої людини у незалежній, демократичній, правовій державі, чергову річницю якої відсвяткували недавно.

Присутніх зі святом вітали мама четвертокурсника, член батьківського комітету коледжу Оксана Бжан, молода сім’я Галини та Михайла Квітень, яка створилася під час навчання у коледжі.

В рамках відзначення року Шевченка у бібліотеку коледжу було урочисто передано ювілейне видання «Кобзаря».

Героїв Небесної Сотні вшанували покладанням Гірлянди Слави до пам’ятного знака Небесній Сотні, встановленого на території коледжу з ініціативи директора І.В. Триніва 27 червня 2014 року.

Свічки пам’яті за загиблими на Майдані та в ході анти терористичної операції на сході держави запалили представники 23-х навчальних груп, виклавши лампадками малий герб держави – Тризуб.

Відбулося нагородження кращих студентів та викладачів.

 

Перший дзвоник у цьому навчальному році продзвенів для 180 першокурсників нашого навчального закладу.

З Днем Знань! Миру, єдності, творчих успіхів!

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×