«Україна – єдина країна»

Навчання в Рогатинському державному аграрному коледжі розпочалося лекцією «Україна – єдина країна», яку підготували і провели викладачі Драган З.Б. та Притика Л.Я. Обумовлена  ця тема суспільно-політичною ситуацією та подіями останніх місяців, окупацією Російською Федерацією Криму, збройними акціями російських терористів у східних регіонах України.

Особливу увагу звернули на найважливіші чесноти людської душі – патріотизм, любов до Батьківщини, ті цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу.

Студенти коледжу виконали творчу композицію «Україна – благословенна земля», в якій розкрили повагу до державних символів, шанобливе ставлення до традицій українців та представників інших національностей, що населяють країну.

Основний зміст лекції був спрямований на утвердження єдності України, нероздільності її території та народу, що її населяє. Звернутись до подій минулого та сьогодення, що засвідчили прагнення українського народу до вільного, щасливого, заможного життя. Сьогодні Україна переживає драматичні події.  Ми відстоюємо свою незалежність і єдність.  

Хвилиною мовчання пом’янули Героїв Небесної сотні, воїнів та інших загиблих у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої держави.

Ми усвідомлюємо, що  доля України залежить від кожного з нас. В лавах українських військових та добровольців у боротьбі із російськими бойовиками, які тероризують східні регіони – випускники нашого коледжу.

 

Спільна молитва «Боже Великий, Єдиний, Нам Україну храни…» скріпила думки і прагнення присутніх про долю країни.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×