Допомога янголам миру

Легкою ходою ступає українською землею Миколай, засіваючи у душі милосердя, добро, прощення, любов до ближніх. Щороку приходить він у кожну господу із миром та дарунками. Тому для малечі це свято стає чарівною казкою, а для дорослих – надією та впевненістю у завтрашньому дні.

На превеликий жаль, цьогоріч свято затьмарюється нестабільними подіями у державі. Наші захисники, як ніхто, потребують моральної та матеріальної підтримки. Розуміючи це, учні, студенти, викладачі та працівники Рогатинського державного аграрного коледжу внесли свій вклад для покращення умов перебування наших героїв у зоні АТО. Спільними зусиллями зібрано 2960 гривень, на які придбано термобілизну, шкарпетки та рукавиці солдатам.

Як у дружній родині, рідні підтримують один одного у важкі хвилини та разом радіють у радісні, так і у нашій коледжній, не залишили поза увагою батька студента-третьокурсника Сомика Юрія – Сомика Миколу Ігоровича, який днями відбув повторно у зону АТО. Студенти допомогли у придбанні для нього термобілизни та теплого одягу, викладачі посприяли фінансово, дирекція забезпечила теплими ковдрами. Слід зазначити, що це не перша благодійна акція, яка проводиться у закладі. Під час  тижня Милосердя було також зібрано кошти у сумі 2005 гривень, які перерахували бійцям з Прикарпаття.

Цей вияв людяності, милосердя, розуміння та співчуття є хорошим прикладом виховання молодого покоління.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×