З 27 лютого по 02 березня 2017 року в Рогатинському державному аграрному коледжі проведено  тиждень циклової комісії ветеринарних дисциплін.

       Підготовка та участь студентів у позааудиторній роботі відкриває можливості для формування практичних умінь та навичок  з спеціальних дисциплін. Проведені заходи дають змогу активізувати пізнавальний інтерес студентів до їх вивчення, проявляти ініціативу й самостійність, розкривати індивідуальні здібності, таланти, вміння обґрунтовувати свої думки і відстоювати свою позицію, навчитися колективно працювати для досягнення спільної мети.

       У рамках проведення тижня у коледжі проводилось чимало цікавих заходів, зокрема: ветеринарна вікторина в якій взяли участь студенти усіх курсів.

  

За результатами участі найбільш активними були:

I місце – Кузніцький Павло  гр. В- 41
II місце – Хмелівський Ярослав  гр. В-41
III місце – Коба Олег  гр. В-41

Відповідальні за проведення  – викладачі  Шквирков Я.Я., Павлів Л.П., Благий Р.С.

    

  

Відкрите заняття  з дисципліни  « Внутрішні незаразні хвороби» . Тема «Методи дослідження тварин» – провів викладач Руслан Володимирович Макогін. Мета заняття: Оволодіти методами дослідження тварин. Розвивати у студентів вміння та навички техніки дослідження тварин. Виховувати професійні риси, почуття відповідальності і гуманне ставлення до тварин.

Студенти на занятті продемонстрували високий рівень знань та пізнавальну активність.

Олімпіада з дисциплін ветеринарної медицини

I місце  – Воробець Валентина  гр. В-42,

                Хмелівський Ярослав  гр. В-41,

                Балацька Ольга гр. В-31.


II місце – Корженська Ірина гр. В-32,

               Дубина Мирон В-31.


III місце – Бухвак Микола. гр. В-32

Відповідальні за проведення – викладачі Скрипник Р.Д., Паньків М.М., Благий Р.С., Гадуп’як О.В.

  Кращий за професією” Академія фахової майстерності ветеринарних медиків”.

  

Проведений захід по особливому сприйнявся кожним із студентів, став хорошою мотивацією до обраної спеціальності. Слід відзначити театральні здібності студента-першокурсника Семенціва Миколи, в ролі лікаря непрофесіонала .

 Відповідальні за проведення – викладачі Мельниченко П.С., Павлів Л.П., Гадуп’як О.В.

Слід відзначити високу якість проведенних заходів.  Висловити вдячність викладачам циклової комісії дисциплін ветеринарної медицини та студентам  ветеринарного відділення.

Приємно враженими залишилися викладачі та адміністрація коледжу зі слів подяки студентів 4-го курсу за батьківську турботу,вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців.

  

П О Д Я К А

Щиро дякуємо Вам за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання молоді в дусі професіоналізму, любові до рідного краю, до України та людини, як найбільшої цінності. Дякуємо за напружену, титанічну працю й бажаємо здоров’я, натхнення, приємних думок і спогадів, нових наукових і педагогічних ідей, Божого благословенняна многії і преблагії літа!

Аби через роки і роки Ваші імена з повагою вимовляли вдячні випускники.

Нехай доля не шкодує Вам своїх щедрот, а люди – теплих слів та визнання.

            З повагою 

четвертокурсники 
ветеринарного 
відділення!

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×