21 серпня відбулась розширена нарада з питань підготовки Рогатинського державного аграрного коледжу до нового навчального року, яку провів директор навчального закладу Ігор Васильович Тринів.

На порядку денному розглядалися такі питання як: результати приймальної комісії та підготовка закладу до навчального процесу, розподіл навантаження між педагогічними працівниками і проведення свята “ 1 вересня”.

За результатами діяльності цьогорічної приймальної комісії було виконано державне замовлення, набрано 207 абітурієнтів на державну форму навчання. На разі важливими питаннями залишаються: нарахування і виплата стипендії першокурсникам, призначення кураторів 1 курсу, підготовка кабінетів та навчальних аудиторій, а також поселення студентів у гуртожитки.

Дано доручення керівникам структурних підрозділів, головам циклових комісій до 30 серпня провести організаційні засідання, визначитися з кандидатурами для нагородження 1 вересня.

На сьогоднішній день було проведено ряд ремонтних робіт на території навчального закладу, зокрема прокладено 240м. огорожі навколо коледжу, заасфальтовано доріжку, що веде до каплиці Покрови Богородиці Божої Матері, на 3 поверсі укладено 132 м2, полаковано підлогу в коридорах і кабінетах, ведеться робота із заміни 12 вікон в автомобільному парку, а також поточний ремонт у гуртожитку №2 і навчальних кабінетах.

Питання розподілу навантаження викладацького складу детальніше буде розглянуте на засіданні педагогічної ради, яка відбудеться 30 серпня.

Проведення урочистості до ”Дня знань” відбудеться 1 вересня о 10:00 год. Студентам, викладачам та працівникам коледжу рекомендовано прибути у вишиванках.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×