1 лютого був проведений семінар з метою обговорення організації проведення та методичного забезпечення лабораторних і практичних занять на всіх відділеннях коледжу. Відкрив психолого-педагогічний семінар заступник директора з навчально-виробничої роботи П.С.Мельниченко, який наголосив на важливості та необхідності проведення практичних і лабораторних занять у процесі підготовки майбутніх висококваліфікованих спеціалістів. Крім того, зазначив, що важливим елементом лабораторних і практичних занять є організаційна підготовка до них, а саме забезпечення робочого місця для студентів, попередня домовленість з виробничими базами, проведення вступних і навчальних інструктажів.

                     

              Ю.С.Чепіль, О.В.Гадуп’як донесли до відома інформацію присутнім учасникам семінару про проведення практичних і лабораторних робіт на механічному і ветеринарному відділеннях. Звернули увагу на вимоги до проведення практичних і лабораторних робіт, матеріально-технічну базу лабораторій коледжу, використанні різних методів та умови успіху їх проведення.

       Основна мета практичних і лабораторних занять – це закріплення теоретичного матеріалу, набуття практичних вмінь, знань та навиків.

Обговорили також показники успішності і засвоєння знань студентами за допомогою практичних і лабораторних робіт і шляхи покращення діяльності навчальних лабораторій коледжу.  

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×