17 квітня у коледжі відбулося засідання членів циклової комісії загальнотехнічних дисциплін.

       Голова ЦК загально технічних дисциплін Ю.С.Чепіль повідомив членам циклової комісії про початок підготовки до виставки технічної творчості студентів відділення механізації сільського господарства та професійно-технічної освіти.

       Вже кілька років поспіль за сприяння департаменту  освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації на  площі  Ринок в місті Івано-Франківськ проводиться виставка-ярмарок технічної творчості та декоративно-ужиткового мистецтва і гала-концерт  учнів і студентів професійно-технічних і  вищих навчальних закладів І-ІІ  рівнів акредитації, присвячені Дню  міста та Дню Матері. Метою креативно-технічного заходу є популяризація творчих технічних ідей, підтримка талановитих учнів і студентів, розвиток їх здібностей та обмін досвідом.

       Виставка-ярмарок – це  підсумок проведеної роботи навчального закладу за рік, що демонструє технічний, творчий потенціал  учнів та студентів нашого коледжу та природжений талант, майстерність студентської молоді.

        Спершу відбірковий етап конкурсних робіт для представлення на виставці технічної творчості відбудеться 3 травня у  коледжі, а 13 травня -в Івано-Франківську до Дня міста.

      Завідувач навчально-методичного кабінету Г.П.Замкова проінформувала, що 22 травня стартуватиме І етап конкурсу «Педагогічні інновації» ДУ “НМЦ”Агроосвіта”  і наголосила на ретельній підготовці конкурсних робіт відповідно до вимог конкурсу.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×