З 23 по 27 квітня 2018р. в Рогатинському державному аграрному коледжі проходив тиждень циклової комісії природничо-математичних дисциплін за девізом «Земля – це диво, життя – загадка».

         Заходи відбувалися згідно затвердженого плану.

        23 квітня відбулося відкриття тижня циклової комісії, представлення предметів біологія та хімія, студентська екологічна конференція  «Діяльність людини та її вплив на біосферу» (викладач Блага О.Ю.).

         24 квітня у рамках програми тижня викладачами О.І. Рутило та О.Ю. Благою була організована і проведена виховна година «Чорнобильська весна».

  

     Викладачі нагадали студентам І курсу про чорну дату в історії України, яка досі віддає важким відгомоном минулих десятиліть. Студенти також мали можливість переглянути документальний фільм «Загублений світ», в якому відтворили хід подій в рокову ніч з 25 на 26 квітня 1986 року і усвідомити, пережити глобальні наслідки цієї трагедії.

   

       В середу, 25 квітня, в кабінеті біології відбувся традиційний екологічний брейн-ринг. Він проведений з нагоди відзначення Міжнародного Дня Землі, Всеукраїнського Дня довкілля, Дня екологічних знань.

         Мета гри – розширити і поглибити знання студентів і учнів з  основ екології; показати негативну роль антропогенного фактору на екосистеми планети; сприяти формуванню активної життєвої позиції студентів, екологічної культури і свідомості.

         У брейн-рингу брали участь студенти і учні восьми груп першого курсу всіх відділень коледжу,  але перемогу виборола одна команда.

   

           Під час гри студенти відповідали на питання ведучого про проблеми екології в місті, області, країні і в світі в цілому, та про методи вирішення цих проблем. Всі команди добре підготувались і показали наскільки вони креативні та винахідливі.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×