2 березня 2019 року у Івано-Франківську відбувся Всеукраїнський фестиваль хореографії “Зірки Карпат”, в якому взяли участь усі області України (32 колективи).

    Рогатинський державний аграрний коледж представляв на фестивалі народний аматорський танцювальний колектив «Юність Опілля».

  

     Наші вихованці, учасники танцювального колективу отримали незабутні враження від конкурсу, виступів інших колективів. Організація фестивалю проведена на високому рівні.

       Народний аматорський танцювальний колектив «Юність Опілля» у номінації «Народний танець» здобули І місце з танцем «Гуцульське весілля», а у номінації « Сучасний танець» – ІІ місце з танцем «Вальс» ( «Місто спить…»).

     Учасники колективу натхненно і усердно працювали, проведені щоденні репетиції дали свій результат. Ми тішимося досягненнями наших талановитих студентів і бажаємо їм ще багато перемог!

     Висловлюємо щиру подяку депутату Івано-Франківської обласної ради, директору коледжу Триніву І.В. за наданий транспорт, особливу подяку  учасникам танцювального колективу та художньому керівнику Тернівській Л.Я.!

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×