15 березня 2019 року відбулося чергове засідання педагогічної ради Рогатинського державного аграрного коледжу. На порядок денний виносилися такі питання:

1.Студентське самоврядування у навчально-виховному процесі.

2.Роль та місце самостійної роботи в процесі підготовки фахівців.

3.Від накопичення знань – до здобуття компетентностей.

     Голова студентської ради Василина Чубата проінформувала членів педради про застосування різноманітних шляхів впливу студентської ради на студентів/учнів у навчально-виховному процесі, прозвітувала про роботу студентського самоврядування за І півріччя 2018-2019 н. р. та окреслила подальші плани на майбутнє.

     Про роль та місце самостійної роботи в процесі підготовки фахівців доповідав представник робочої групи, викладач спецдисциплін Замковий С.І. Самостійна робота студентів та учнів згідно навчальних програм складає 40%. Тому з метою активізації студентів, кращого засвоєння матеріалу та успішної здачі екзаменаційної сесії викладачі коледжу активно, наполегливо працюють над електронними підручниками, посібниками, відеолекціями, розробкою лабораторних і практичних занять. Завдяки електронній формі спілкування викладач-студент (дистанційне навчання), студент має змогу охопити більше навчального матеріалу, перевірити рівень знань і виконувати дистанційно лабораторні, практичні заняття.

  Заступник директора з навчально-виробничої роботи Мельниченко П.С. доповідав про формування компетентностей у студентів коледжу. Згідно Типової освітньої програми за час навчання студент/учень має виробити у собі ряд необхідних компетентностей. У коледжі 2 роки поспіль активно і успішно діє дуальна система освіти, мета якої є закріплення набутих теоретичних знань шляхом практичної підготовки, освоєння нових технологій, формування професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень, швидкої психологічної адаптації до конкретних умов виробничої діяльності.

      Члени засідання педагогічної ради з кожного питання провели обговорення та прийняли відповідні рішення.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×