21 березня 2019 року в Рогатинському державному аграрному коледжі проводився «День відкритих дверей» для учнів 9-класів загальноосвітніх навчальних закладів.

   Майбутніх абітурієнтів разом з батьками радо вітала велика дружня коледжна родина. Програма заходу розпочалася з реєстрації учасників за напрямами їх майбутніх спеціальностей. 

  

    Тепло зустрів школярів та їх батьків директор коледжу, кандидат сільськогосподарських наук, заслужений працівник сільського господарства України Тринів І.В., який розповів гостям про переваги навчання у коледжі: державна форма навчання, здобуття якісної фахової освіти у РДАКу, проходження виробничої практики не тільки на передових підприємствах області, а й закордоном, зокрема у Німеччині, забезпечення гуртожитком та робочими місцями майбутніх фахівців.

    Під час загальної зустрічі завідувачі відділень: Благий Р.С., Гладун М.С., Пазюк В.Р. та Баран О.М. ознайомили присутніх з особливостями навчання на відділеннях, можливостями майбутнього працевлаштування, спектром освітніх програм, за якими здійснюється підготовка фахівців у коледжі та яскравими подіями студентського життя.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×