10 травня 2019 року відбулося чергове засідання педагогічної ради. До порядку денного було введено ряд важливих питань:

1.Спортивно-масова робота, військово-патріотичне виховання студентської молоді та підготовка до проведення Дня цивільного захисту.

2.Підготовка та проведення ДПА з предметів загальноосвітньої підготовки.

3.Звіт циклових комісій про проведену профорієнтаційну роботу.

     Голова циклової комісії фізичного виховання та Захисту Вітчизни Маньків Б.В. та керівник кафедри фізичного виховання Нитчин М.Т. проінформували присутніх про проведену спортивно-масову роботу, заходи з військово-патріотичного виховання у 2018-2019 навчальному році, результати досягнень команд коледжу, оновлення спортивного інвентаря та план роботи циклової комісії на поточний місяць (проведення 14 травня 2019 року Дня цивільного захисту та 21 травня 2019 року –  турніру з міні-футболу за підтримки депутата Івано-Франківської обласної ради Триніва І.В.).

    Заступник директора з навчальної роботи Вільчик В.О. звернув увагу на  окремі пункти Положення про порядок проведення ДПА у 2019 році: на ДПА у формі ЗНО виносяться два обов’язкових предмета «Українська мова і література» і «Математика»/«Історія України». Володимир Омелянович доповів про стан підготовки до тестування та ознайомив членів педагогічної ради із графіком, місцем його проведення.

     Голови циклових комісій Шквирков Я.Я., Височанська Р.П., Чепіль Ю.С., Притика Л.Я., Москва Л.Р., Маньків Б.В. та Рутило О.І. оголосили результати профорієнтаційної роботи, проведеної викладачами коледжу та студентами (акція «Зроби собі заміну»).

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×