30 травня 2019 року відбулося чергове засідання педагогічної ради. На порядку денному були  розглянуті такі питання:

1.Імідж педагога та імідж коледжу очима здобувачів освіти.

2.Завдання педагогічного та студентського колективів по підготовці і проведенню літньої екзаменаційної сесії, завершення навчального року.

3.Допуск до державний екзаменів.

4.Виконання рішень попередніх педрад.

      Робоча група: практичний психолог Добровлянська Н.В. та завідувач навчально-методичного кабінету Замкова Г.П. підготували доповіді про імідж педагога та коледжу очима учасників навчально-виховного процесу. Члени педради отримали для себе цікаву інформацію про складові іміджу, фактори впливу та корисні рекомендації щодо вдосконалення іміджу сучасного педагога і навчального закладу.

      Заступник директора з навчальної роботи Вільчик В.О. ознайомив з Розпорядженням про закінчення ІІ семестру, звернув увагу присутніх на підготовку до екзаменаційної сесії, проведення державних кваліфікованих екзаменів, призначення академічної стипендії студентам та учням, проведення інструктажу з техніки безпеки на  період літніх канікул.

      Завідувачі відділень Благий Р.С., Гладун М.С. та Баран О.М. доповіли учасникам засідання про стан допусків до державних екзаменів навчальних груп коледжу та графік їх проведення.

         Відповідно до кожного питання педагогічна рада ухвалила рішення.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×