В рамках дуальної системи освіти студенти та учні Рогатинського державного аграрного коледжу мають змогу навчатися та працювати не тільки на теренах України, а й за кордоном.

    2 роки тому за сприяння директора РДАКу, депутата Івано-Франківської обласної ради Триніва І.В. навчальний  заклад підписав договір про співпрацю з Тюрінгійською Агенцією Європейських Програм.

         Даний проект надає  студентам та учням: можливість проходження виробничих практик, здобуття освіти, подальше працевлаштування, запозичення європейського досвіду ведення сільського господарства та впровадження сучасних технологій в Україні.

       За час партнерства вихованці коледжу добре продемонстрували фахові якості та рівень оволодіння німецькою мовою.  Десяток молодих практикантів офіційно продовжують здобувати освіту у вищих навчальних закладах Німеччини.

      4 лютого 2020 року з офіційним візитом у коледж завітали представники Тюрінгійської Агенції Європейських Програм Ліліана Грицишин, Детлеф Ройтер.

     Партнери узгодили усі необхідні деталі для проходження виробничої практики студентів на аграрних комплексах Тюрінгії, нострифікації дипломів навчального закладу та обговорили подальші перспективні плани співпраці на поточний рік.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×