29 вересня 2020 року відбулося перше урочисте засідання студентської ради у 2020-2021 навчальному році. На засіданні студради були присутні директор коледжу Тринів І.В. та заступник директора з виховної роботи Вергун Т.С.

Ігор Васильович привітав студентів та учнів із початком навчального року, побажав усім плідної і натхненої праці, нових досягнень. Тетяна Степанівна ознайомила присутніх з основними завданнями студентської ради коледжу.

Під час засідання студради відбулися вибори нового голови студради. Було внесена пропозиція кандидатура Дмитра Шершня, студента відділення механізації сільського господарства. Шляхом відкритого голосування було прийняте одностайне рішення – затвердити кандидатуру Дмитра Шершня на посаду голови студентської ради. Після чого відбулося затвердження оновленого складу студентської ради.

Новообраний голова студентської ради подякував за довіру і можливість розвиватися, а також зробити життя студентів кращим.

Координатор студентської ради Котик Ю.Р. ознайомила членів студради із планом роботи студентської ради на 2020-2021 навчальний рік та із планом роботи на жовтень. Поінформувала про план заходів на поточний тиждень.

В ході засідання обговорили нові ідеї, формат роботи студентської ради та подальші перспективи.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×