Упродовж першого семестру 2020-2021 навчального року викладачі спеціальних дисциплін відділення механізації сільського господарства брали активну участь у роботі Міжнародного німецько-українського проєкту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» (FABU). За підтримки Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти відбулось чотири практичні семінари для викладачів спеціальності 208 «Агроінженерія», які провели німецькі фахівці в режимі онлайн.

    Викладачі циклової комісії загальнотехнічних дисциплін мали можливість ознайомитись з найсучаснішою сільськогосподарською технікою для рослинництва і тваринництва, побачити її в роботі, вивчити усі налаштування та віртуально відвідати підприємства з виробництва сільськогосподарських машин. Особливу увагу зосереджено на діджиталізації сільського господарства, розвитку сучасних систем навігації та контролю якості виконання робіт, особливостях сучасних методик навчання і можливості їх застосування в аграрних коледжах України відповідно до європейських вимог.

    Усі учасники проєкту здобули нові знання та отримали сертифікати міжнародного зразка про виконання програм підвищення кваліфікації, що засвідчує високий рівень підготовки викладачів та добре налагоджену методичну роботу  на відділенні механізації сільського господарства.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×