Згідно Положення та наказу директора, в коледжі 21 – 28 січня 2021 року проводиться атестація лабораторій та кабінетів відповідно до затвердженого графіку.

  Мета проведення атестації: перевірка ефективності використання наявного сучасного оснащення та встановлення якості навчально-методичного забезпечення в форматі електронних носіїв.

  Розпочав роботу комісії заступник директора з навчальної роботи Вільчик В.О., який наголосив про необхідність атестації кабінетів та лабораторій, звернув увагу на окремі пункти атестації і підкреслив роль циклових комісій на цьому етапі.

     Відповідно до наказу, черговій атестації підлягають 17 лабораторій та 20 кабінетів. Свою роботу комісія почала з  технологічного відділення.

  

      Завідуючі лабораторій та кабінетів, згідно вимог Положення про атестацію, продемонстрували комісії наявні в лабораторіях паспорт, обладнання, робочі місця та методичне забезпечення для проведення лабораторно-практичних занять та уміння використовувати свої напрацювання в інноваційних технологіях навчання.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×