Нещодавно пройшла VIII Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На урок» (Зима 2021). Студенти першого курсу механічного відділення нашого коледжу під керівництвом викладача Ольги Гандзин вперше спробували свої сили у категорії «Англійська мова»  і одержали свої перші перемоги. Інтернет-олімпіада «На урок» – це цікавий інтерактив для учнів та студентів, який дозволяє повторити матеріал, вивчений протягом навчального року. Це  унікальна можливість продемонструвати реальний рівень знань та отримати гарантовані нагороди. Інтернет-олімпіади суттєво відрізняються від типових конкурсних заходів, адже створюють рівні умови для всіх учасників.
Під час карантину для підтримки мотивації до навчання у студентів подібні онлайн-конкурси стали особливо актуальними.     

Вітаємо із нагородженням Дипломом I ступеня Корчинського Юрія(група М-12), Герегу  Віталія(група М-11) та Мацяха Юрій-Вадима (група М-11).

 

Із нагородженням Дипломом II ступеня Сташка Артема (М-12)та Ляльку Ігоря (М-12).

Гандзин О.М., як наставник і консультант, отримала свідоцтва про підготовку переможців та подяку за активну участь в організації інтернет-олімпіади у навчальному закладі.

Хочеться побажати всім студентам і надалі виявляти таку ж наполегливість, ентузіазм та віру у свої сили. До нових перемог!

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×