27 травня 2021 року на базі Бурштинського енергетичного коледжу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулося онлайн засідання обласного методичного об’єднання керівників фізичного виховання. На порядку денному обговорювали ряд важливих питань:

 1. Презентація досвіду роботи з організації та проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи в коледжі, її значення у вихованні студентської молоді.

2. Показове заняття з використанням інноваційних технологій та нетрадиційних методів проведення. З розділу програми за вибором навчального закладу.              

3. Вивчення досвіду організації змішаного навчання в коледжі в умовах карантинних обмежень.

4. Вивчення досвіду використання інформаційно-комунікаційних технологій навчання.

5. Інформація  про проведення Спортивних ігор області серед студентів закладів фахової передвищої освіти (коледжі, технікуми, училища) за територіальним (регіональним) принципом – Покуття, Прикарпаття, Галичина у 2021-2022 навчальному році.

6. Обговорення регламенту Спортивних ігор області серед студентів закладів фахової передвищої освіти (коледжі, технікуми, училища) за територіальним (регіональним) принципом – Покуття, Прикарпаття, Галичина на 2021-2022 навчальний рік.

7. Аналіз роботи обласного методичного об’єднання керівників фізичного виховання передфахової вищої освіти за 2020-2021 навчальний рік та завдання на наступний.   

8. Ознайомлення та затвердження плану роботи обласного методичного об’єднання керівників фізичного виховання на 2021-2022 навчальний рік.

Від Рогатинського аграрного фахового коледжу взяла участь у засіданні керівник фізичного виховання Нитчин М.Т.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×