15 грудня 2021 року директор Рогатинського аграрного фахового коледжу Ігор Васильович Тринів вручив нагороди переможцям та учасникам XI Всеукраїнської інтернет-олімпіади з англійської мови «На урок» (Осінь 2021). В олімпіаді взяли участь студенти механічного відділення під керівництвом викладача Ольги Гандзин.

  

Інтернет-олімпіада «На урок» – це цікавий інтерактив для учнів та студентів, який дозволяє повторити матеріал, вивчений протягом навчального року. Це унікальна можливість продемонструвати реальний рівень знань та отримати гарантовані нагороди. Інтернет-олімпіади суттєво відрізняються від типових конкурсних заходів, адже створюють рівні умови для всіх учасників.

 Під час карантину для підтримки мотивації до навчання у студентів подібні онлайн-конкурси стали особливо актуальними. Вітаємо із нагородженням Дипломом I ступеня Корчинського Юрія (група М-22). Із нагородженням Дипломом III ступеня Токарєва Володимира (група М-21), Вараву Дениса, Вараву Вадима та Ляльку Ігоря (група М-22).

Дякуємо за участь в олімпіаді студентам групи М-12 Борейко Назару, Вергуну Захару, Цапу Юліану та студентам групи М-21 Дідуху Андрію та Піндаку Любомиру.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×