Заняття на виробництві – ефективна форма навчання

У підготовці  технологів  важливе місце займає вивчення технологічних процесів переробки та виробництва різних видів продукції із сировини м’ясної промисловості.
Добрі результати у закріпленні та поглибленні знань і набутті практичних навичок дають заняття проведені на виробництві.
Заняття – екскурсію на тему: «Технологія забою і розробки туш великої рогатої худоби»» було проведено для студентів технологічного відділення під керівництвом викладачів Гладун М.С. і Гриніва М.В. на приватному підприємстві «ТОРНАДО-ЗАХІД», яке спеціалізується на виробництві м’яса, м’ясних продуктів. 
На початку екскурсії студенти  ознайомились із потужністю підприємства, його спеціалізацією, кадровим забезпеченням.
Основну увагу звертали  на процеси, які відбуваються у забійному цеху: подача великої рогатої худоби  на забій ,оглушення, знекровлення, видалення внутрішніх органів,  розпилювання туш на пів туші, зачистка туш, ветеринарна експертиза м’яса, правила здачі продукції на холодильник, обладнанням забійного цеху.
Проведення занять – екскурсій дає  студентам можливість вивчення передових сучасних технологій та більшу обізнаність із  обраною спеціальністю.
Вислів «краще один раз побачити, ніж сто разів почути» виправдовує себе.
Print Friendly, PDF & Email

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×