Інтегроване заняття "Українські художники. Тарас Шевченко"

21 березня викладачі іноземних мов О.М. Гандзин та Г.В. Приплоцька провели інтегроване заняття (англійська + німецька мова) з використанням інноваційних технологій в групі М-12 на тему «Українські художники. Тарас Шевченко».
Студенти мали можливість ознайомитися з мистецькою спадщиною  Т. Г.  Шевченка, відслідкувати вплив різних мистецьких течій на становлення Шевченка як художника та обговорити його роль в розвитку художнього мистецтва.
Сучасне заняття повинно бути творчим, зрозумілим, цікавим, доступним. Тому використання інноваційних технологій на занятті – надзвичайно актуальне. Застосування онлайн-екскурсій, мультимедійних презентацій, відеоматеріалів, онлайн-тестів та завдань сприяло активізації пізнавальної діяльності студентів, створенню творчої атмосфери в групі та підвищенню інтересу до матеріалу, що вивчається. Студенти відчули справжнє занурення у живу мову, отримали безліч можливостей для вивчення та запам’ятовування нових слів, а також для розвитку мовленнєвих навичок.
Результатом заняття була дружня і цікава робота, приємне спілкування німецькою та англійською мовами, а найголовніше – це нові знання. Студенти зробили ще один крок до пізнання Шевченка, як генія, творця, великого патріота нашої Батьківщини.
Print Friendly, PDF & Email

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×