Результати Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок»

28 березня директор коледжу Ігор Тринів привітав учасників та нагородив переможців Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок». Студенти першого та другого курсів механічного та ветеринарного відділень нашого коледжу під керівництвом викладачів Ольги Гандзин та Ганни Приплоцької спробували свої сили у категоріях «Англійська мова»  і «Німецька мова». Інтернет-олімпіада «На Урок» – це цікавий інтерактив для учнів та студентів, який дозволяє повторити матеріал, вивчений протягом навчального року. Це  унікальна можливість продемонструвати реальний рівень знань та отримати гарантовані нагороди. Інтернет-олімпіади суттєво відрізняються від типових конкурсних заходів, адже створюють рівні умови для всіх учасників. Під час дистанційного навчання для підтримки мотивації до навчання у студентів подібні онлайн-конкурси стали особливо актуальними.
Вітаємо із нагородженням Дипломом I ступеня Гандзина Богдана (група М-11),  Миколу Бігуна (В-22), Бурбу Руслана (М-22).
Із нагородженням Дипломом II ступеня Заяця Олега (М-11), Вульчина Дениса (М-12), Петруніва Віталія (М-22),  Чугая Івана (М-22).
Із нагородженням Дипломом III ступеня Владику Назара (М-11) та Курця Ігоря (М-22).
Усі учасники змагання отримали сертифікати. Ольга Гандзин та Ганна Приплоцька як наставники і консультанти, отримали свідоцтва про підготовку переможців та подяку за активну участь в організації інтернет-олімпіади у навчальному закладі.
Хочеться побажати всім студентам і надалі виявляти таку ж наполегливість, ентузіазм та віру у свої сили. До нових перемог!
Print Friendly, PDF & Email

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×