27 квітня Рогатинський аграрний фаховий коледж гостинно відкрив свої двері для майбутніх абітурієнтів, учнів ліцеїв та гімназій.
З батьківською турботою юнаків та дівчат зустрів директор коледжу, депутат Івано-Франківської обласної ради Ігор Тринів, який звернувся з привітальним словом до присутніх, висловив щирі сподівання щодо поповнення рядів студентства коледжу та акцентував увагу молоді на перспективи здобуття фахової освіти у навчальному закладі.
З добрими настановами та благословенням виступив декан Рогатинський, адміністратор парафії Різдва Пресвятої Богородиці отець Дмитро Бігун.
Заступник директора з навчально-виробничої практики Ольга Баран поінформувала учнів про Правила прийому у 2023 році.
Завідувачі відділень детально ознайомили зі спеціальностями та професіями, за якими здійснюється підготовка фахового молодшого бакалавра та кваліфікованого робітника, умовами навчання та проживання.
Чудовим доповненням заходу стали творчі номери учасників художньої самодіяльності.
Гості мали можливість оглянути матеріально-технічну базу навчального закладу, відвідати майстер-класи зі спеціальностей і професій та отримати позитивні враження від перебування у доброзичливій, дружній атмосфері коледжу.
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×