03.05 2023 року відбулася чергова зустріч представників адміністрації коледжу із мешканцями гуртожитку №2.
Такі зустрічі проводяться з ініціативи адміністрації для того, щоб дізнатися, як студенти проживають у гуртожитку, що їм необхідно для покращення побутових умов та які у них інтереси.
У рамках зустрічі студенти спілкувалися із заступником директора з виховної роботи Вергун Т.С., практичним психологом Добровлянською Н.В., фельдшером коледжу Нікітенко В.I.
Тетяна Степанівна Вергун наголосила на важливості дисципліни студентів, а також закликала їх не порушувати правил внутрішнього розпорядку, дотримуватися правил пожежної безпеки та відповіла на запитання студентів щодо покращення умов проживання.
Віра Іванівна Нікітенко зупинилась на питаннях здорового способу життя, шкідливості паління, вживання алкоголю і наркотичних засобів, дотримання санітарно-гігієнічних норм.
Напередодні Міжнародного дня протидії булінгу Наталія Володимирівна Добровлянська провела профілактично- просвітницьку бесіду щодо попередження насильства. Булінг є однією з найбільш поширених проблем, з якими доводиться зіштовхуватися учням, студентам, викладачам і батькам в усьому світі.
Зустріч пройшла за участі вихователя гуртожитку Лисак М.Р. та коменданта гуртожитку Забігач О.М.
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×