Учениця відділення професійної освіти Рогатинського аграрного фахового коледжу Ліля Балацька здобуває професію кухаря ІV розряду і є гордістю майстра виробничого навчання Роми Степанівни Голодриги та викладача спецдисциплін Оксани Мирославівни Базів. Вона захоплюється приготуванням страв за власними рецептами. Особливу увагу Ліля приділяє здоровому харчуванню.
Дуже часто поняття «здорове харчування» асоціюється із одноманітними несмачними прісними стравами. Однак Ліля змогла власними рецептами довести, що здорове харчування може бути смачним. Довгий шлях спроб і випробувань дав свої очікувані результати. Вже сьогодні її рецепти широко популяризуються в Україні – вони друкуються у журналі «Рецепти господині». На сьогодні, за кілька років опубліковано понад 700 авторських рецептів у журналі.
Окрім традиційних страв, має рецепти досить незвичних: халва із кукурудзяної крупи, «сир» із картоплі та багато інших.
Кулінарія для Лілі – і професія і захоплення. Вона популяризує українські страви, вишукує старовинні рецепти, опробовує їх і осучаснює, додаючи нові продукти і спеції. Усе поєднання продуктів вона знайшла шляхом експериментів, тому страви виходять особливо смачними і корисними.
«Я дуже задоволена обраною професією кухаря, бо в ній турбота про здоров’я поєднується з творчістю», – розповідає Ліля.
Напередодні випуску із коледжу хочемо побажати Лілі нових творчих пошуків і перемог. Нехай щастить тобі на трудовому шляху!
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×