21 листопада 2023 року здобувачі освіти Рогатинського аграрного фахового коледжу здійснили виробничу екскурсію на ТОВ “Жовківський ППР”. Майбутні ветеринари, технологи та механіки мали змогу детально ознайомитися з організацією діяльності сучасного господарства, оглянути базу, набути практичних навиків та ознайомитися з новітніми технологіями виробництва.
Здобувачі освіти та викладачі приємно здивовані матеріально-технічною базою, динамікою розвитку, управлінською структурою та впровадженням кращого іноземного досвіду в аграрну галузь.
Під час зустрічі підписано угоди, що дадуть можливість студентам проходити навчальні, виробничі практики та навчатися за дуальною формою освіти.
Керівництво ТОВ “Жовківський ППР” створює комфортні умови для навчання, роботи та проживання працівників.
Після екскурсії відбулася зустріч із керівництвом ТОВ “Жовківський ППР” під час якої було представлено освітньо-професійні програми “Ветеринарна медицина” (спеціальність 211 Ветеринарна медицина) та “Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва”(спеціальність 208 Агроінженерія). Було обговорено особливості підготовки спеціалістів для цього підприємства, які будуть враховані при внесенні змін до освітньо-професійних програм.
Дякуємо організаторам та керівнику підприємства за цікаву та змістовну екскурсію.
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×