Сьогодні студенти, учні, дирекція, викладачі та працівники Рогатинського аграрного фахового коледжу  зібрались на площі біля каплички Покрови Божої Матері, щоб провести патріотичний захід  до Дня Соборності України.

У привітальному слові директор коледжу Ігор Тринів сказав: «Соборність – це символ боротьби за волю та незалежність. Це часточка надії і віри у світле майбутнє, яке обов’язково у нас ще буде. Відзначення цього свята сьогодні важливе, як ніколи. Воно нагадує нам про те, що лише в єдності ми маємо силу, в єдності, яка обов’язково приведе нас до перемоги. Ми сердечно дякуємо нашим захисникам, волонтерам і всім небайдужим за захист суверенності нашої держави. Слава Україні!»

З історичною довідкою перед учасниками заходу виступила заступник директора з практичної роботи Оксана Полиняк.

Під час проведення патріотичної акції учасники виконали Гімн України і вшанували пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання.

«Сьогодні ми всі творити нову історію держави, що займе належне місце серед вільних, процвітаючих держав. Нехай у  серці кожного з нас ніколи не згасає віра у перемогу, сподівання на краще майбутнє та всеосяжна любов до рідної Батьківщини», – сказала на завершення урочистостей заступник директора з виховної роботи Тетяна Вергун.

Після патріотичного мітингу учасники дійства утворили Ланцюг Єдності, який є символом нерозривності Заходу і Сходу, Півдня та Півночі нашої Батьківщини, символом Соборності України.

       Здобувачі освіти коледжу, педагоги та працівники також взяли участь у міській мистецькій акції «Соборність України – соборність наших душ».

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×