Організація ефективного навчального процесу у сучасних умовах вимагає залучення фахівців-практиків до викладання дисциплін професійної підготовки.
13 лютого відбулася лекція, яку провів Ігор Михайлицький, заступник директора ТОВ «NUTRIMIN-Україна» із дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва». Під час лекції «Основи вирощування бройлерів» лектор ознайомив з основними етапами вирощування бройлерів від закладання яєць в інкубатор до забою птиці та отримання готової продукції.
Студентам було цікаво дізнатися про сучасні технології утримання, годівлі і вирощування бройлерів, дотримання гігієнічних та ветеринарних правил та вимог.
На закінчення Ігор Михайлицький відповів на запитання студентів та викладачів, вручив їм буклети та блокноти.
Представник компанії ТОВ «NUTRIMIN-Україна» Ігор Михайлицький обговорив освітньо-професійну програму “Виробництво і переробка продукції тваринництва” (спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва) із завідувачем технологічного відділення Мартишином І.В. і викладачами циклової комісії технологічно-економічних дисциплін, та вніс свої пропозиції.
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×