13 лютого в актовій залі Рогатинського аграрного фахового коледжу  відбулася зустріч студентів і учнів, які проживають в гуртожитку, з  адміністрацією коледжу. В ході зустрічі виступили інженер з техніки безпеки Сухай А.В., який провів інструктаж із безпеки життєдіяльності та протипожежної безпеки, а також проінформував про правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів. Викладач «Захисту України» Маньків Б.В. розповів які можуть бути вибухонебезпечні предмети. Вони повідомили про те, що у разі виявленого підозрілого предмету необхідно негайно відійти на безпечну відстань та повідомити поліцію і службу з надзвичайних ситуацій про знахідку.  

Заступник директора з виховної роботи Вергун Т.С. окрему увагу приділила питанню заборони зберігання і вживання спиртних напоїв, наркотичних або токсичних речовин у гуртожитках. Вона підкреслила, що на території коледжу також не дозволяється курити. Звернула увагу Тетяна Степанівна і на те, що в гуртожитку не можна користуватися додатковим електричним обладнанням.

Практичний психолог Добровлянська Н.В. та  медичний працівник Нікитенко В.І. зупинились на питаннях здорового способу життя, дотримання санітарних умов у кімнатах гуртожитку.

На зустрічі була присутня і виступила інспектор з ювенальної превенції Стефунько І.В., яка розповіла про права і обов’язки неповнолітніх та їх відповідальність під час воєнного стану.

Про дотримання правил внутрішнього розпорядку, порядку поселення та виселення з гуртожитку проінформувала юристконсул Нагірна Л.Б.

 Директор коледжу Тринів І.В. зосередив увагу на тому, що у коледжі створено всі необхідні умови для забезпечення належних умов для навчання, перебування і проживання в гуртожитку, адже головним пріоритетом є життя і здоров’я кожного учасника освітнього процесу, а найважливішою метою діяльності коледжу в умовах війни – перетворення закладу освіти на територію безпеки.

 Студенти поділилися враженнями від проживання в гуртожитку,   висловили свої зауваження і пропозиції.

Адміністрація і в подальшому ініціюватиме подібні зустрічі та активно сприятиме в організації дозвілля здобувачів освіти і покращенню місця їхнього проживання.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×