У структурі Рогатинського аграрного фахового коледжу працює відділення професійної освіти, яке має глибоке коріння, досвід та багаті традиції, яке гордо пройшло історичний шлях від школи механізації, а згодом професійно-технічного училища до багатопрофільного відділення у складі закладу фахової передвищої освіти. Головне завдання відділення – підготовка висококваліфікованих робітників для підприємств та різних галузей сільського господарства, харчової промисловості. Тут за три роки можна опанувати такими професіями як тракторист-машиніст, електромонтер, водій, слюсар з ремонту сільськогосподарської техніки, кухар.
Цими днями на відділенні ПТО працювала атестаційна комісія департаменту освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації, яка згідно робочої програми перевірила навчально-виробничу та виховну діяльність відділення.
За підсумками роботи атестаційної комісії проведено розширену нараду з участю викладачів спецпредметів та майстрів виробничого навчання. Комісія відмітила позитивні успіхи у підготовці учнів до роботи на виробництві та намітила перспективи розвитку відділення по підготовці робітничих професій.
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×