Сьогодні, 19 березня 2024 року спеціалісти Держпродспоживслужби Прикарпаття в рамках реалізації проєкту «Година споживчих знань» провели зустріч зі здобувачами освіти Рогатинського аграрного фахового коледжу. Метою цієї зустрічі є підвищення рівня освіти та поінформованості здобувачів освіти щодо споживчих прав та механізмів їх захисту, особливостями антитютюнового законодавства, небезпеки впливу тютюнопаління, вейпів, кальяну та електронних сигарет на здоров’я підлітків.

Начальник управління прав споживачів та контролю за регульованими цінами Олександр Грибик ознайомив студентів про можливості захисту своїх споживчих прав. Про особливості антитютюнового законодавства, вплив тютюнопаління, вейпів та кальяну  на здоровя молодого організму розповіла головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі, робіт, послуг та регульованих цін  Валентина Сенчук. Що означає безпечна нехарчова продукція, про її вплив на здоров’я  і що потрібно знати, щоб придбати її слухачам розповіла головний спеціаліст відділу ринкового та метрологічного нагляду управління Олександра Том’як.

Зустріч зі студентами проходила у неформальній обстановці, носила характер дискусії та обміну думками, що дозволило такі складні, масштабні та важливі питання, як механізми захисту прав споживачів та шкода тютюнопаління, донести до здобувачів освіти, вчергове наголосити на прихованих ризиках та небезпеках.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×