Сьогодні, 19 березня,  відбулася значуща подія для студентів Рогатинського агарного фахового коледжу – зустріч із роботодавцями, які презентували ТЗОВ Гутвеллі Україна –  українську сільськогосподарську компанію, що належить датським інвесторам.

Директор коледжу Тринів Ігор Васильович представив студентам гостей зустрічі.

З боку роботодавців були присутні Віктор Робейко – регіональний менеджер ТЗОВ Гутвеллі Україна, керівники виробництва Юрій Дармохвал та Михайло Борушевький, а також спеціаліст по роботі з персоналом Катерина Карамушка.

Гості розповіли, що Goodvalley Ukraine була однією з перших компаній в Україні, яка зайнялася вирощуванням добре розвинених свиней з високим показником зростання, відмінною конверсією корму та високим відсотком живонароджених поросят на базі генетичного матеріалу з Данії.

Підприємство входить в ТОП-3 найпотужніших свиногосподарств України. На підприємстві працюють добросовісні працівники, постійно впроваджуються новітні технології. 

Сучасне обладнання сприяє швидким темпам розвитку та досягненню чудових результатів. Особливо тепло гості відзивались про випускників коледжу, які тут працюють. Вони турбуються про довкілля, тварин, та поважають прозорість ведення бізнесу.

Такі зустрічі є дуже корисними як для роботодавців, так і для наших майбутніх випускників. Це найефективніший спосіб живого спілкування, інформування молоді про можливість працевлаштування й кар’єрного зростання.

Дякуємо дирекції коледжу за організацію зустрічі та сприяння працевлаштуванню!

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×