В рамках роботи Школи молодого лідера у Рогатинському аграрному фаховому коледжі проведено тренінг «Розбуди в собі лідера». Метою Школи молодого лідера є вдосконалення лідерських здібностей здобувачів освіти для кращого функціонування студентсько-учнівського колективу коледжу та розвиток особистісно-психологічних якостей, які є важливими у навчальній та подальшій професійній діяльності.

 У тренінгу взяли участь члени старостату коледжу, які прагнуть до особистісного та професійного розвитку.

На початку заняття практичний психолог Наталія Добровлянська  і соціальний педагог Юля Гринів продемонстрували презентацію «Відкрий у собі лідера», провели мозковий штурм, підчас якого формували поняття «лідер» та «лідерство», ознайомились з якостями лідера, оцінили свої лідерські якості та рівень лідерства. Учасники тренінгу визначили сутність лідерства, цінності та ключові якості лідера, засвоїли основні рівні лідерства, вчились проявляти лідерські якості, ділились досвідом кожного учасника.

Також психологічною службою було проведено тест  на визначення лідерських якостей. В обговоренні результатів взяла участь голова методоб’єднання кураторів і класних керівників, координатор роботи старостату коледжу Ірина Кобута.

 Усі студенти мали можливість виконати вправи, які використовують під час проходження тренінгу, тим самим проявити себе та навчитись працювати в команді.

Учасники прийшли до висновку, що одна з основних рис лідера – це здатність брати відповідальність за свої дії, адже лідерство характеризується, перш за все, зверненням на людину і має безпосереднє відношення до механізмів людських стосунків.

Тож навчання через практику, навчання через участь – важливі інструменти для становлення особистості, здатної до саморозвитку та конструктивної взаємодії у колективі.

Бажаємо нашим юним лідерам наснаги, вдалих знахідок та успішних звершень задуманих справ! 

Дякуємо всім за активну участь!

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×