Високоякісна профорієнтаційна робота в закладах освіти має вагоме значення для майбутнього здобувачів освіти. Це допомагає зорієнтувати та підготувати їх до професійної діяльності, надаючи корисну інформацію щодо розуміння світу праці, включаючи бачення власної кар’єрної траєкторії.
Так, 27 березня 2024 року на відділенні ветеринарної медицини в дистанційному форматі відбулась зустріч студентів-випускників з представниками Подільського державного університету.
Захід був проведений за участі декана факультету ветеринарної медицини і технологій у тваринництві Горюка Віктора Васильович кандидата ветеринарних наук, доцента та відповідального секретаря Приймальної комісії Зеленського Андрія Вікторовича кандидата економічних наук, доцента кафедри фінансів, банківської справи, страхування та електронних платіжних систем.
Випускники відділення ознайомилися з особливостями вступу в 2024 році та нововведеннями цьогорічної вступної компанії, організацією освітнього процесу на факультеті, освітньо-професійною програмою за спеціальністю 211 Ветеринарна медицина.
Зустріч пройшла в атмосфері живого спілкування. Модератори Подільського аграрного університету надихнули майбутніх випускників до їхнього успішного професійного розвитку!
Віримо, що кожен день наближає нас до ПЕРЕМОГИ!
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×