На протязі майже 70-ти років Рогатинський аграрний фаховий коледж готував фахівців середньої ланки аграрного виробництва, він міняв назви, але незмінним залишається те, що на протязі цих років коледж готував спеціалістів для ветеринарної галузі сільського господарства. Цими днями з ініціативи директора коледжу, депутата Івано- Франківської обласної ради Триніва Ігоря Васильовича, при підтримці помічника депутата, приватного підприємця, мецената Василюка Володимира Ярославовича та з метою популяризації професій ветеринара і технолога на території коледжу встановлено муляж КОРОВИ.

 Побутує версія, що корова, як і мати Земля, є символом принципу безкорисливого жертвування. Вона уособлює достаток, чистоту, святість і розглядається як милостива тварина.

У слов’ян корова — уособлення богині неба, годувальниці землі, яка своїм молоком напуває поля; молоко такої корови — символ благодатного дощу.

Для людини корова, безумовно, є однією з найкорисніших тварин. Вона дарує нам не тільки молоко, м’ясо та шкіру, а й безліч інших цінних продуктів. А що сказати про найнатуральніший і поживний продукт – свіже молоко! Адже з нього роблять сири, вершки, йогурти та багато інших молочних продуктів, які допомагають нам підтримувати наш організм у здоровому стані.

Сподіваємось, що цей експонат буде символом догляду за тваринами і візуальною підтримкою, стане ще однією візитівкою нашого коледжу і буде запорукою успіху і процвітання.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×