02 квітня 2024 року відбулись нарада та чергове засідання методичного об’єднання кураторів та класних керівників навчальних груп.
Розпочала нараду заступник директора коледжу з виховної роботи Вергун Т.С., яка наголосила, що виховна робота завжди була і буде невід’ємною складовою освітнього процесу, зупинилась на першочергових завданнях і ознайомила учасників з планом виховної роботи на квітень 2023-2024 навчального року.
Зокрема Тетяна Степанівна відмітила, у квітні цього року за релігійним календарем християн – Великий піст, підготовку до світлого свята Воскресіння Господнього. Тому вектор заходів буде спрямовано на виховання духовно багатої молоді, плекання духовності, формування особистості на засадах моралі, доброти, людяності, милосердя, чесності, працьовитості. Збагачення духовними цінностями стає ключовим імперативом наших здобутків освіти. Разом з тим, поза нашою увагою не повинні залишитись календарні свята та пам’ятні дати, а отже місяць буде насичений роботою.
Голова методоб’єднання кураторів і класних керівників навчальних груп Кобута І.Б. розпочала засідання, на якому розглянуті питання методичного спрямування.
Куратори навчальних груп Блага О.Ю. та Притика Л.Я. поділились досвідом виховної роботи зі здобувачами освіти.
В ході засідання практичний психолог Добровлянська Н.В. надала рекомендації щодо покращення виховного процесу в навчальних групах.
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×