Наші Герої-захисники потребують уваги, поваги, співчуття, тепла, розуміння і вдячності. Щодня життя героїв-захисників  перебуває у постійній небезпеці, щохвилини їх рідні звертаються до Бога з проханням: захистити, допомогти, зцілити, дарувати перемогу і мир нашій Україні!

В рамках виконання заходів з національно-патріотичного виховання у Рогатинському аграрному фаховому коледжі відбулася зустріч з випускником коледжу, а нині  захисником України, Михайлом Білоусом. Здобувачі освіти коледжу зустріли воїна гучними оплесками.

 Відкрила захід заступник директора з виховної роботи Тетяна Вергун зверненням до присутніх:

 Слава Богу!

Слава Україні!

Героям слава!

Адже,  промовляючи щодня ці слова ми демонструємо єдність з нашими Героями, завдяки яким живемо відносно мирним життям, безпечно спимо у своїх домівках, маємо можливість навчатись, спілкуватись, займатись улюбленими справами, і разом з тим, допомагати нашим славним ЗСУ перемагати ворога.

Щирі слова подяки Герою за вірність, служіння Україні та її захист висловив директор коледжу Тринів Ігор Васильович. Зокрема Ігор Васильович відмітив, що події останніх двох років у котрий раз довели – український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави. Горді, що маємо таких випускників-героїв.

Спілкування з Героєм відбулося у формі діалогу. З його розповіді здобувачі освіти дізналися багато нового і цікавого. Відповідаючи на запитання присутніх, Михайло в доступній формі розповідав про те, як прийняв рішення йти захищати Батьківщину, про свої військові будні, про те, як йшли в наступ і боронились, про солдатську дружбу. Розповідь вразила кожного, в ній були і страшні реалії війни, і жарти.
         Наприкінці директор коледжу від імені всіх присутніх щиро подякував захиснику Михайлові за теплу зустріч, побажав здоров’я та перемоги, подарував на згадку оберіг – образок Божої матері і солодощі.

«Сьогодні ми кожен на своєму місті, виконуючи власну місію зобов’язані бути гідними подвигу наших Героїв! А сьогоднішня зустріч у стінах навчального закладу є ще одним  свідченням нашої з вами шани, вдячності, поваги, любові до наших захисників».

Низький уклін і шана нашим захисникам! СЛАВА УКРАЇНІ!!!

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×