ПрАТ “МХП” – це одна з найбільших українських аграрних компаній, що спеціалізується на виробництві курятини та вирощуванні зернових, а також веде іншу аграрну діяльність (виробництво м’ясо-ковбасних виробів і м’ясних виробів, готових до вживання).
9 квітня здобувачі освіти Рогатинського аграрного фахового коледжу за спеціальностями 204 Виробництво і переробка продукції тваринництва, 208 Агроінженерія мали можливість познайомитися із сучасною агрокомпанією та прослухати лекцію на тему “Виробничі потужності ПрАТ МХП, напрями діяльності. Технічне забезпечення виробничих процесів у рослинництві і тваринництві”, яку провели Ксенія Моторіна, Ірина Литвин та Катерина Репела.
Після лекції відбулася зустріч директора коледжу Ігоря Триніва та представників ПрАТ МХП. Були обговорені ключові питання щодо налагодження співпраці між навчальним закладом та компанією. Зокрема, можливості організації екскурсій на виробництво, проходження здобувачами освіти виробничої та переддипломної технологічних практик, здобуття освіти за дуальною формою.
Під час зустрічі представників компанії ПрАТ МХП із завідувачами відділень було про аналізовано та обговорено освітньо-професійні програми “Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва” (спеціальність 208 Агроінженерія), “Ветеринарна медицина”(спеціальність 211 Ветеринарна медицина),
“Зберігання, консервування та переробка м’яса” (спеціальність 181 Харчові технології), “Виробництво і переробка продукції тваринництва” (спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва) за якими здійснюється підготовка фахівців у навчальному закладі. Представники ПрАТ МХП висловили свої пропозиції та рекомендації щодо удосконалення освітньо-професійних програм.
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×