Сьогодні в актовій залі Рогатинського аграрного фахового коледжу проходила зустріч учасників освітнього процесу із лікарями КНМП «Рогатинська центральна районна лікарня», організована заступником директора з виховної роботи Вергун Т.С. та медичним працівником коледжу Нікітенко В.І.

Перед здобувачами освіти виступили лікар-терапевт Гупало Г.І., лікар-нарколог Гудзенко Б.В., лікар-гінеколог, завідувач діагностично-консультативної поліклініки Турок У.М., лікар кабінету «Довіра» Марко В.П. та психолог діагностично-консультативної поліклініки Холява М.Ю.

Обговорили правила здорового способу життя: харчування, активність, звички, розпорядок дня, настрій, дбайливе ставлення до себе, екологічне оточення.

 Під час  бесіди здобувачі освіти  дізналися багато цікавого про складові здорового життя, різні інфекційні захворювання та їх профілактику, про особливості людського організму та його імунітет; що таке гігієна та як її дотримуватися. Лікарі звернули увагу на основні правила профілактики  інфекційних захворювань, вакцинацію, на необхідність дотримання правил особистої гігієни та загартування. 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×