У вівторок, 23 квітня, в рамках тижня циклової комісії математично-природничих дисциплін, відбувся традиційний екологічний брейн-ринг. Він проведений з нагоди відзначення Міжнародного Дня Землі, Всеукраїнського Дня довкілля, Дня екологічних знань.
Мета гри – розширити і поглибити знання студентів з основ екології, показати негативну роль антропогенного фактору на екосистеми планети, сприяти формуванню активної життєвої позиції студентів, екологічної культури і свідомості.
У брейн-рингу брали участь студенти шести груп другого курсу всіх відділень коледжу, але перемогу виборола одна команда. Під час гри студенти відповідали на питання ведучого про проблеми екології в місті, області, країні і в світі в цілому, та про методи вирішення цих проблем. Всі команди добре підготувались і показали наскільки вони креативні та винахідливі. Перше місце виборола команда ветеринарного відділення групи В-21. Вітаємо команду з перемогою! Друге місце посіла також команда ветеринарного відділення групи В-22, третє місце розділили команди груп Т-21 і М-22.
Організатором брейн-рингу була голова циклової комісії математично-природничих дисциплін – Блага Оксана Юріївна, спільно зі студентською радою коледжу. Проводив захід викладач біології і екології – Рутило О.І.
Проведення подібних заходів є надзвичайно важливим, оскільки ми живемо в умовах сучасної глобальної екологічної кризи. Студенти отримують додаткові екологічні знання, формується екологічна культура і свідомість. Кожен тут знайде щось своє. Для учасника це шанс показати все, чого він так старанно навчився, а викладач бачить результат своєї праці, не витраченої на марно.
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×