Коли щохвилини точаться бої за нашу незалежність, окрім творення надійного тилу, не менш важливою залишається постійна молитва за усіх наших військових, медиків та волонтерів, які щодня ведуть боротьбу для того, щоб над нашими головами було мирне небо.

Сьогодні ми, завдячуючи декану Рогатинському отцю Дмитру Бігуну, студентсько-учнівському самоврядуванню, активним здобувачам освіти, мали змогу прожити  нелегкий тернистий шлях, яким покірно  майже 2000 років тому йшов Спаситель світу – Ісус Христос.

Молодь читала Хресну дорогу, розважаючи над терпіннями Господа нашого Ісуса Христа та невимовними стражданнями його матері Діви Марії. Згадували також матерів загиблих воїнів, полеглих захисників,  молодих вдів, сльози яких падають на українську землю. Молитва Хресної дороги – це час задуматися над своїм духовним життям, споглядаючи на Ісуса, який несе свого хреста на Голгофу.

Директор коледжу Ігор Тринів звернувся з подячним словом до декана Рогатинського, отця Дмитра Бігуна, організаторів та учасників дійства.

Організатором Хресної дороги у коледжі було студентське самоврядування та його  координатор Юлія Гринів.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×