Жива душа у картинах.
Живопис – це не просто картини, це ціле мистецтво. Особливо, коли на полотно художник виплескує свою душу, своє життя, історію.
28 березня студенти коледжу разом з наставниками відвідали художню виставку Василя Боженка у краєзнавчому музеї «Опілля». Виконувач обов’язків директора музею Ясінський Роман Михайлович для юних поціновувачів мистецтва провів надзичайно цікаву і змістовну екскурсію виставковою залою. З слів Романа Михайловича дізналися про складну і трагічну долю Василя Артемовича Боженка (багаторічного викладача Бериславського педагогічного училища, вчителя вищої категорії), який після підриву Каховської ГЕС, евакуювався з підтопленого будинку та проживає зараз у Рогатині.
Художні картини вразили відвідувачів своєю колоритністю, вмілою майстерністю та глибоким сенсом. Здебільшого, це були пейзажі рідних країв Херсонщини, які на жаль в часі війни були зруйновані.
Дякуємо пану Роману за цікаву зустріч та бажаємо Василю Артемовичу натхнення, сили та подарувати світові ще одну картину «Перемога».
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×